Køb varmt sælgende produkter! Kontakt kundeservice for at modtage gratis forsendelse!
Forside| engangsdampe| elfbar 600v2 engangsvape - 20mg Z0FV12 kiwi passionsfrugt guava

elfbar 600v2 engangsvape - 20mg Z0FV12 kiwi passionsfrugt guava

Model: : Z0FV12

Normal pris Pris ikke tilgængelig
powerby cards

den helt nye elfbar 600v2 engangsvape har en glat metallisk ydre beklædning, der fjerner den ydre skal af helt plastik på den originale elfbar 600. enheden føles lettere og køligere at røre ved med en ny metallisk finish og en række nye farver.
for forbedret ydeevne og smag har elfbar 600 v2 en helt ny mesh-spole, der virkelig får mest muligt ud af smagene, fremhæver de individuelle profiler af de forskellige frugtagtige blandinger, samtidig med at ydeevnen og brugerens vaping-oplevelse forbedres.
v2 indeholder også et nyt modulært batteri, der leverer mere ensartet kraft, hvilket garanterer en mere stabil vaping-oplevelse fra start til slut, samtidig med at det gør det nemmere at genbruge.

 • ny mesh spole for forbedret smag
 • valg af 30 elfbar-smag
 • op til 600 pust til vaping hele dagen
 • helt ny metallisk ydre skal og nye farver
 • højtydende modulært batteri

Ny forsendelsesproces og sporingsmeddelelser

Vi er stolte af at behandle din ordre hurtigt, og de fleste ordrer forlader vores facilitet på mindre end 24 timer. I perioder med stor efterspørgsel kan behandlingen tage op til 72 timer. Vi bruger et pålideligt forsendelsesnetværk til vape-mails for at sikre hurtig levering af dine pakker.

Ved kassen vil du blive forsynet med forsendelsesmetoden og estimerede leveringstider, som kan variere baseret på din placering og lokale tjenesteudbyder. En sporings-e-mail vil automatisk blive sendt til dig, når ordren er færdigbehandlet på vores facilitet.

*Bemærk venligst, at alle transittider er skøn og inkluderer ikke weekender eller helligdage.

Hvis du befinder dig i den midtvestlige eller østlige halvdel af USA, kan din ordre gennemgå en 2-trins forsendelsesproces.

For at optimere besparelser og spare på forsendelsesomkostninger, overvej at købe din ordre i løs vægt.

PUDOpoint - Mulighed for afhentning hos en lokal virksomhed

Vi er stolte af at arbejde sammen med PUDOpoint for at tilbyde en praktisk og sikker afhentningsskranke hos en lokal virksomhed i nærheden af dig!

Vores team sender din pakke til det PUDO-sted, du har valgt ved kassen, baseret på postnummersøgning. Når ordren er leveret til virksomhedens placering, modtager du en e-mail-meddelelse om, at den er klar til afhentning med adresse, ordrenummer og åbningstider.

Du kan afhente pakker på et tidspunkt og sted, der passer dig, uden at bekymre dig om pakker, der efterlades ved din dør, mens du er ude!

Ny servicedækning

Du kan se, at vi ikke er i stand til at sende til nogle af vores kunder, hovedsageligt på grund af logistiske begrænsninger eller mangel på regional transportørservice i visse områder på det kontinentale USA. Men vores forsendelsesnetværk på 20+ lokale regionale transportører udvides ugentligt, så tilmeld dig for at få besked, når vi er i stand til at sende til dig igen!

Hvis vi ikke er i stand til at sende til din destination, vil en meddelelse blive angivet ved kassen. Sørg for at tjekke vores postnummerkontrol og tilmeld dig meddelelser. Tjek desuden ind hos os på et senere tidspunkt, da vi tilføjer servicedækning hver uge.

Påkrævet Adult Signature Service

I overensstemmelse med føderal jurisdiktion og love vil alle vape-postordrer kræve brug af voksensignaturbekræftelse (21+) ved levering for pakker, der indeholder e-cigaretrelaterede produkter. For at modtage denne pakke skal modtageren vise en korrekt form for offentlig billedlegitimation til leveringsmedarbejderen til bekræftelse af alder.

Adult Signature-tjenesten kræver et ekstra gebyr på $7, og priserne vil blive afspejlet under udtjekningsprocessen. Hvis det er mere bekvemt for dig, er vi i stand til at sende dine vape gear til en virksomhedsadresse. Vi kan ikke sende til postbokse.

Tidslinjer for forsendelse og håndtering

Det kan tage 24 til 72 arbejdstimer at behandle, før det afsendes for alle ordrer. Efter behandlingsperioden vil der automatisk blive sendt en sporings-e-mail til kunden for at bekræfte, at pakken er i de sidste faser af opfyldelsen. Forsendelsesmetode og estimerede leveringstider vil blive angivet ved kassen, afhængigt af din placering.

Internationale pakker - Intet estimat tilgængeligt, sporing vil vise bevægelse fra vores facilitet og derefter, når det ankommer til dit land (Hvis du ikke har modtaget nogen opdateringer, bedes du kontakte dit lokale toldkontor).

Bemærk: I den travle feriesæson eller stigningen i salget kan behandlingen tage op til 5 hverdage. Vores team arbejder hårdt hver dag for at sikre, at kunderne modtager pakker så hurtigt som muligt, så vi sætter stor pris på din tålmodighed.

Vi behandler ordrer fra 8:00 AM PST - 4PM PST mandag til fredag. Fragtfirmaer behandler ikke ordrer i weekender og Helligdage.

Vend tilbage til afsender

Eventuelle genforsendelsestjenester er efter elfbardanmark s eget skøn.

Hvis en pakke returneres til os på grund af manglende leveringsadresse, såsom forkert eller ufuldstændig adresse, er vi ikke forpligtet til at udstede en refusion eller sende erstatningsvarer for vores regning. Hvis varer returneres til os tilbage på vores facilitet, tilbydes en refusion med fradrag af portoudgiften.

Hvis en pakke returneres til afsenderen, fordi transportøren ikke kunne indsamle en voksensignatur og bevis på ID, forbeholder elfbardanmark retten til at fratrække et 15 USD genopfyldningsgebyr fra tilbagebetalingen af ordren. Ydermere forbeholder elfbardanmark sig retten til først at gensende en erstatningsordre, efter at den originale pakke er blevet returneret til os og behandlet, og vi er ikke forpligtet til at gensende dem på vores regning.

Statens bestemmelser

Ordrer med forbudte varer vil blive fjernet og annulleret fra ordren, med forbehold for at hele ordren annulleres og refunderes, mens resten af pakken vil blive behandlet normalt.

Alt Vape-salg er blevet begrænset til følgende steder og kan udvides til andre områder, der ikke er angivet her:

 1. Stater - Arkansas, Maine, Oregon, Utah og Vermont
 2. Byer - San Francisco, Anchorage

Salg af aromatiseret e-væske er begrænset til følgende steder og kan strække sig til andre områder, der ikke er anført her:

 1. Stater - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island
 2. Byer - Chicago, Washington DC

Bemærk venligst, at den angivne liste over begrænsninger ikke er udtømmende. Begrænsninger kan variere fra stat til stat og kan strække sig til forskellige produktkategorier inden for hver jurisdiktion i hele landet. Derudover kan brugen af kuponer være begrænset på grund af jurisdiktionsspecifikke begrænsninger.

Internationale ordrer

Hvis dit land/stat ikke er angivet under købsprocessen, er vi ikke i stand til at acceptere betaling fra eller sende til dit land på nuværende tidspunkt.

 1. Alle solgte produkter er listet vil ikke automatisk blive konverteret til din lokale valuta. elfbardanmark er ikke ansvarlig for eventuelle konverteringsgebyrer forbundet med internationale ordrer.
 2. Alle afgifter, skatter, moms og eventuelle forsendelsesservicerelaterede gebyrer er ikke dækket, og kunderne er ansvarlige for disse betalinger. Derudover er elfbardanmark ikke ansvarlig for pakker, der beslaglægges eller stoppes af myndighederne, eller eventuelle gebyrer, der kræves for internationale opgaver.

Af enhver årsag til, at pakken har pådraget sig yderligere forsendelsesomkostninger, såsom at blive afvist af toldvæsenet, levering af forkert adresse eller sendt tilbage til afsenderen fra kunden, er de ekstra omkostninger underlagt fradrag i den oprindelige betaling.

Vi anbefaler stærkt, at du kontakter dine lokale myndigheder for at få flere regler og bestemmelser i forhold til elektroniske cigaretter og vapingprodukter.

Tabte og ikke-leverede pakker

Bortkomne eller ikke-leverede pakker er ikke ansvaret for elfbardanmark, og eventuelle problemer, der opstår som følge af pakker, der ikke er modtaget, skal løses af kunden, med tredjepartsoperatøren i brug. elfbardanmark bestræber sig på at vedligeholde og løse sådanne sager, og eventuelle fejlagtige forsendelsesproblemer skal rapporteres inden for 48 timer efter den sidste sporingsopdatering.

elfbardanmark vil ikke være ansvarlig for pakker vist som leveret, når de sendes til tredjeparts fragtfirmaer. Eventuelle problemer, der opstår med sådanne forsendelser, der er mærket leveret, skal løses af kunden med tredjepartsfragtfirmaet.

Bemærk venligst, at fejlagtige og ufuldstændige adresseindsendelser, der indtastes af brugeren, vil forårsage forsinkelser, returneringer og andre problemer, der vil påvirke den vellykkede forsendelse af din elfbardanmark af brugeren.

Hvordan sendes reservedele?

Alle erstatningsforsendelser og garantiforsendelser sendes med standardforsendelse.

elfbar 600v2 engangsvape - 20mg Z0FV11 æble fersken 34.94kr. elfbar 600v2 engangsvape - 20mg Z0FV11 æble fersken elfbar 600v2 engangsvape - 20mg Z0FV13 blå razz limonade elfbar 600v2 engangsvape - 20mg Z0FV13 blå razz limonade 34.94kr.
Paypal Visa Payments
Copyright © 2024 Elfbardanmark.

ADVARSEL: Produkterne, der sælges på elfbardanmark.com, kan indeholde nikotin, et stærkt vanedannende kemikalie. Produkter, der tilbydes på hjemmesiden, er ikke beregnet til brug af mindreårige under 18 år, gravide eller ammende kvinder, personer med kardiovaskulære problemer, personer med anfaldsforstyrrelser eller nogen, der bør undgå at bruge tobak eller nikotinprodukter af medicinske årsager. Opbevar altid elektroniske cigaretter utilgængeligt for børn.

Ny forsendelsesproces og sporingsmeddelelser

Vi er stolte af at behandle din ordre hurtigt, og de fleste ordrer forlader vores facilitet på mindre end 24 timer. I perioder med stor efterspørgsel kan behandlingen tage op til 72 timer. Vi bruger et pålideligt forsendelsesnetværk til vape-mails for at sikre hurtig levering af dine pakker.

Ved kassen vil du blive forsynet med forsendelsesmetoden og estimerede leveringstider, som kan variere baseret på din placering og lokale tjenesteudbyder. En sporings-e-mail vil automatisk blive sendt til dig, når ordren er færdigbehandlet på vores facilitet.

*Bemærk venligst, at alle transittider er skøn og inkluderer ikke weekender eller helligdage.

Hvis du befinder dig i den midtvestlige eller østlige halvdel af USA, kan din ordre gennemgå en 2-trins forsendelsesproces.

For at optimere besparelser og spare på forsendelsesomkostninger, overvej at købe din ordre i løs vægt.

PUDOpoint - Mulighed for afhentning hos en lokal virksomhed

Vi er stolte af at arbejde sammen med PUDOpoint for at tilbyde en praktisk og sikker afhentningsskranke hos en lokal virksomhed i nærheden af dig!

Vores team sender din pakke til det PUDO-sted, du har valgt ved kassen, baseret på postnummersøgning. Når ordren er leveret til virksomhedens placering, modtager du en e-mail-meddelelse om, at den er klar til afhentning med adresse, ordrenummer og åbningstider.

Du kan afhente pakker på et tidspunkt og sted, der passer dig, uden at bekymre dig om pakker, der efterlades ved din dør, mens du er ude!

Ny servicedækning

Du kan se, at vi ikke er i stand til at sende til nogle af vores kunder, hovedsageligt på grund af logistiske begrænsninger eller mangel på regional transportørservice i visse områder på det kontinentale USA. Men vores forsendelsesnetværk på 20+ lokale regionale transportører udvides ugentligt, så tilmeld dig for at få besked, når vi er i stand til at sende til dig igen!

Hvis vi ikke er i stand til at sende til din destination, vil en meddelelse blive angivet ved kassen. Sørg for at tjekke vores postnummerkontrol og tilmeld dig meddelelser. Tjek desuden ind hos os på et senere tidspunkt, da vi tilføjer servicedækning hver uge.

Påkrævet Adult Signature Service

I overensstemmelse med føderal jurisdiktion og love vil alle vape-postordrer kræve brug af voksensignaturbekræftelse (21+) ved levering for pakker, der indeholder e-cigaretrelaterede produkter. For at modtage denne pakke skal modtageren vise en korrekt form for offentlig billedlegitimation til leveringsmedarbejderen til bekræftelse af alder.

Adult Signature-tjenesten kræver et ekstra gebyr på $7, og priserne vil blive afspejlet under udtjekningsprocessen. Hvis det er mere bekvemt for dig, er vi i stand til at sende dine vape gear til en virksomhedsadresse. Vi kan ikke sende til postbokse.

Tidslinjer for forsendelse og håndtering

Det kan tage 24 til 72 arbejdstimer at behandle, før det afsendes for alle ordrer. Efter behandlingsperioden vil der automatisk blive sendt en sporings-e-mail til kunden for at bekræfte, at pakken er i de sidste faser af opfyldelsen. Forsendelsesmetode og estimerede leveringstider vil blive angivet ved kassen, afhængigt af din placering.

Internationale pakker - Intet estimat tilgængeligt, sporing vil vise bevægelse fra vores facilitet og derefter, når det ankommer til dit land (Hvis du ikke har modtaget nogen opdateringer, bedes du kontakte dit lokale toldkontor).

Bemærk: I den travle feriesæson eller stigningen i salget kan behandlingen tage op til 5 hverdage. Vores team arbejder hårdt hver dag for at sikre, at kunderne modtager pakker så hurtigt som muligt, så vi sætter stor pris på din tålmodighed.

Vi behandler ordrer fra 8:00 AM PST - 4PM PST mandag til fredag. Fragtfirmaer behandler ikke ordrer i weekender og Helligdage.

Vend tilbage til afsender

Eventuelle genforsendelsestjenester er efter elfbardanmark s eget skøn.

Hvis en pakke returneres til os på grund af manglende leveringsadresse, såsom forkert eller ufuldstændig adresse, er vi ikke forpligtet til at udstede en refusion eller sende erstatningsvarer for vores regning. Hvis varer returneres til os tilbage på vores facilitet, tilbydes en refusion med fradrag af portoudgiften.

Hvis en pakke returneres til afsenderen, fordi transportøren ikke kunne indsamle en voksensignatur og bevis på ID, forbeholder elfbardanmark retten til at fratrække et 15 USD genopfyldningsgebyr fra tilbagebetalingen af ordren. Ydermere forbeholder elfbardanmark sig retten til først at gensende en erstatningsordre, efter at den originale pakke er blevet returneret til os og behandlet, og vi er ikke forpligtet til at gensende dem på vores regning.

Statens bestemmelser

Ordrer med forbudte varer vil blive fjernet og annulleret fra ordren, med forbehold for at hele ordren annulleres og refunderes, mens resten af pakken vil blive behandlet normalt.

Alt Vape-salg er blevet begrænset til følgende steder og kan udvides til andre områder, der ikke er angivet her:

 1. Stater - Arkansas, Maine, Oregon, Utah og Vermont
 2. Byer - San Francisco, Anchorage

Salg af aromatiseret e-væske er begrænset til følgende steder og kan strække sig til andre områder, der ikke er anført her:

 1. Stater - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island
 2. Byer - Chicago, Washington DC

Bemærk venligst, at den angivne liste over begrænsninger ikke er udtømmende. Begrænsninger kan variere fra stat til stat og kan strække sig til forskellige produktkategorier inden for hver jurisdiktion i hele landet. Derudover kan brugen af kuponer være begrænset på grund af jurisdiktionsspecifikke begrænsninger.

Internationale ordrer

Hvis dit land/stat ikke er angivet under købsprocessen, er vi ikke i stand til at acceptere betaling fra eller sende til dit land på nuværende tidspunkt.

 1. Alle solgte produkter er listet vil ikke automatisk blive konverteret til din lokale valuta. elfbardanmark er ikke ansvarlig for eventuelle konverteringsgebyrer forbundet med internationale ordrer.
 2. Alle afgifter, skatter, moms og eventuelle forsendelsesservicerelaterede gebyrer er ikke dækket, og kunderne er ansvarlige for disse betalinger. Derudover er elfbardanmark ikke ansvarlig for pakker, der beslaglægges eller stoppes af myndighederne, eller eventuelle gebyrer, der kræves for internationale opgaver.

Af enhver årsag til, at pakken har pådraget sig yderligere forsendelsesomkostninger, såsom at blive afvist af toldvæsenet, levering af forkert adresse eller sendt tilbage til afsenderen fra kunden, er de ekstra omkostninger underlagt fradrag i den oprindelige betaling.

Vi anbefaler stærkt, at du kontakter dine lokale myndigheder for at få flere regler og bestemmelser i forhold til elektroniske cigaretter og vapingprodukter.

Tabte og ikke-leverede pakker

Bortkomne eller ikke-leverede pakker er ikke ansvaret for elfbardanmark, og eventuelle problemer, der opstår som følge af pakker, der ikke er modtaget, skal løses af kunden, med tredjepartsoperatøren i brug. elfbardanmark bestræber sig på at vedligeholde og løse sådanne sager, og eventuelle fejlagtige forsendelsesproblemer skal rapporteres inden for 48 timer efter den sidste sporingsopdatering.

elfbardanmark vil ikke være ansvarlig for pakker vist som leveret, når de sendes til tredjeparts fragtfirmaer. Eventuelle problemer, der opstår med sådanne forsendelser, der er mærket leveret, skal løses af kunden med tredjepartsfragtfirmaet.

Bemærk venligst, at fejlagtige og ufuldstændige adresseindsendelser, der indtastes af brugeren, vil forårsage forsinkelser, returneringer og andre problemer, der vil påvirke den vellykkede forsendelse af din elfbardanmark af brugeren.

Hvordan sendes reservedele?

Alle erstatningsforsendelser og garantiforsendelser sendes med standardforsendelse.

Product Inquiry Popup